De behandelingen –
een prijzenoverzicht

Ik streef ernaar de prijzen voor de behandelingen zo transparant mogelijk te maken. Voor specifieke behandelingen geef ik u graag vooraf een prijsindicatie. Bij Galatea schoonheidssalon bekijk ik uw huid grondig en met zorg. Ik ga verder dan alleen oppervlakkige behandelingen; ik bied echte aandacht voor de gezondheid van uw huid. Mijn salon staat bekend om zijn persoonlijke aanpak en eerlijk advies. Benieuwd naar wat ik voor u en uw huid kan betekenen? Maak vandaag nog een afspraak of neem contact met mij op. Ik sta klaar om u persoonlijk te begeleiden naar een stralende huid.

 • HYDRO ACTIVE
  € 62,50
  => opvullen en hydrateren

  90 minuten

 • SEE CHANGE
  € 75,00
  => verjongen en verstevigen
  90 minuten 
 • PEEL INDEX
  € 65,00
  => verfrissen en hydrateren
  90 minuten 

FRIS EN HELDER

Een verfrissenden schuimreiniging en een intensieve peeling vormen het middelpunt van deze reinigingsceremonie voor gezicht, hals en decollete. TERMASOMI GEL of SPRAY activeren het opnamevermogen van de werkzame stof en intesiveren het gevoel van zuivere en frisheid Ook de verzorgingslijnen van deze reeks brengen dit huidgevoel naar boven en zorgen er zo bovendien voor dat de je je zich volledig fris voelt.

KALMEREND EN RUSTIG

Super zachte reinigensproducten en een unieke schuimpeeling verenigen zich tot een reinigingsceremonie voor d egevoelige huid die behoefte heeft aan herstel. SENSISOMI BALM activeert het weerstandsvermogen en de tolerantie van de huid. Deze balsem is even zacht als kalmerend. De bijbehorende verzorgingsreeksen vervolledigen het harmonische huidgevoel en laten de huid er rustig en stressvrij uitzien.

 • SENSITIVE
  € 60,00
  => ontspannen en egaliseren
  90 minuten 
 • TRIPLE A
  € 75,00
  => gladmaken en corrigeren
  90 minuten    

SOEPEL EN ZACHT

Luxueuze, romige reinigingsproducten en een zachte, vitaliserende cremepeeling bereiden de huid optimaal voor op de volgende stappen van de behandeling. ULTRASOMI FLUID activeert de celstofwisseling, versnelt de celvernieuwing en schenkt tegelijkertijd een luxueus zacht huis gevoel. Ook de texturen van de bijbehorende verzorgingslijnen die in een volgend stadium van de behandeling de huid verwennen, zijn zacht en soepel.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 - Galatea Schoonheidssalon - Een cadeau aan uzelf!